Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce acte trebuie pentru inscrierea copilului la gradinita?

Raspuns mamica: "Certificatul de nastere si de la medicul de familie iti trebuie o adeverinta in care sa scrie ca copilul este apt pentru gradinita si este vaccinat. La unele gradinite, in care se inscriu mai multi copii decat pot primi, se ia in considerare si domiciliul copilului, daca apartine de gradinita."

Raspuns mamica: "Pentru inscrierea copilului la gradinita trebuie certificat de nastere, copii dupa buletinul parintilor, adeverinta medicala de la medicul de familie in care sa scrie ca este apt pentru gradinita. Oricum doamna educatoare o sa iti spuna de ce documente este nevoie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.