Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Si-a mai facut cineva testul pentru aflarea precoce a sexului fatului?

Raspuns mamica: "As dori sa stiu si eu despre ce test este vorba, asa ca rog pe cine stie sa scrie pe site-ul -ajuta o mamica -sau pe facebook, am tot citit aici despre acest test dar eu nu stiu despre ce test e vorba, am cautat informatii si nu am gasit pe internet ..."

Raspuns mamica: "Nu, nu mi-am facut acest test, dar stiu ca exista si se face incepand cu a opta saptamana de sarcina. Prelevarea de vilus corionic si poate afla sexul copilului, dar de obicei acest test este rezervat femeilor gravide carea au un risc ridicat sa nasca copii cu malformatii. Dar este insa un test periculos deoarece poate provoca un avort spontan."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.