Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Are vreo mamica salteaua Dormeo iMemory ? Ce imi puteti spune despre ea? As vrea sa o achizitionez pentru fetita fiindca mi s-a recomandat sa ii cumpar o saltea antialergica. Am vazut in reclama la acest model: "fibrele de argint protejeaza impotriva bacteriilor si a alergenilor".

Raspuns mamica: "Recomand aceasta saltea cu toata incerderea. In toate camerele avem saltele dormeo si chiar merita toti banii. Pot spune ca avem un somn linistit si placut... fara alergeni ca la saltelele normale. Adevarul este ca sunt cam scumpe dar iti spun sigur ca merita toti banii."

Raspuns mamica: "Eu mi-am luat recent saltea Dormeo ... Nu pot spune decat ca este grozava si ca merita fiecare banut ... Eu dorm cu fetita si cu sotul meu si ne place la toti trei noua salteluta. Intradevar esti relaxat si ai un somn de calitate, te trezesti odihnit si fresh."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.