Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cate mese trebuie sa aiba un copilas de 2 anisori pe zi?

Raspuns mamica: "Pai cred ca ideal ar fi cam 5 mese pe zi. Dimineata ii dai prima masa (micul dejun) , pe la ora 10 ii poti da o gustare usoara, urmeaza masa de pranz cu mancare mai consistenta, gustarea de dupa amiaza pe la ora 16, iar la ora 19 ultima masa."

Raspuns mamica: "La trei ani, 3 mese principale si 2, 3 gustari pe parcursul unei zile. Trebuie sa manance bine in special dimineata si la pranz. Gustarea de la ora 10 trebuie sa fie consistenta, pentru ca asigura energia necesara pana la masa de pranz. Seara puteti sa-i dati ceva mai usor, pe baza de produse lactate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.