Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

De la ce varsta putem sa ne lasam adolescentii sa mearga la club ?

Raspuns mamica: "In ziua de astazi nu cred ca inainte de adeveni majori. Stim cu totii ce inseamna sa nu te lase parintii la discoteca, toti am trecut prin asta, toti am fost rebeli, dar parca erau alte timpuri. Nu prea sunt de acord sa ii lasam prea mici deoarece sunt fragezi si influentabili."

Raspuns mamica: "In ziua de astazi multi minori merg la cluburi cu si fara voia parintilor. Eu consider ca cel putin pana nu sunt majori sa nu ii lasam, dar oricum vor merge. Cu totii am trecut prin asta. Nu sunt de acord sa uu lasam sa mearga la o varsta frageda deoarece pot fi usor influentabili!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.