Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici, imi puteti recomanda o doctorita pediatru bun in Bucuresti?

Raspuns mamica: "Depinde ce intelegi tu prin pediatru bun. Pentru fiecare parinte cel mai bun doctor, e cel care i-a tratat copilul cel mai bine. Asa ca pareri vor fi multe. Eu te sfatuesc sa mergi la un medic in care ai incredere. Din pacate nu sunt din Bucuresti sa pot sa-ti recomand unul anume."

Raspuns mamica: "Cred ca l-am mai recomandat tot aici pe site la altcineva si anume ti-l recomand pe domnul doctor, profesor Stanciu Adrian de la spitalul Marie Curie care e intr-adevar in Bucuresti. Nu e doctorita e doctor insa noi am fost la el in 2012 si am ramas placut impresionati. Este un mare om si medic foarte bun."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.