Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Care ar fi semnele unui avort spontan ?

Raspuns mamica: "De obicei semnele unui avort spontan sunt sangerarile care apar brusc. Ca si cantitate de sange difera de la o persoana la alta. Unele pot avea sangerari mari, altele in cantitati mici. Uneori poate trece si neobservata, aici ma refer ca unele femei pot crede ca le-a venit menstruatia intarziata. Si ce am mai inteles ca ar putea apare ar fi crampele abdominale puternice."

Raspuns mamica: "Sangerarea si / sau durerea de burta sunt semnele unui avort spontan. Cantitatea de sange depinede ca pot sa fie doar cateva picaturi si daca mergi urgent la medic sa te ajute sau poate fi hemoragie si atunci este mai complicat. Oricum cand simti ca ceva nu este in regula trebuie mers urgent la medic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.