Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce recomandati pentru curatarea nasucului: aspirator nazal, ser fiziologic fara aspirare sau batista?

Raspuns mamica: "Eu le-am incercat pe toate ! Cel mai bine imi iese treaba ca sa zic asa in urmatoarea ordine pun ser fiziologic in nas apoi aspir! Inca nu stie copilul meu sa folosesca batista pentru ca e prea micut! Treptata o sa il invat cu batista ... e cel mai usor."

Raspuns mamica: "Sincer le-am incercat pe toate! Cand te confrunti cu astfel de probleme faci orice doar sa ajuti copilul sa se faca bine, orice e bine nu ce auzi de la altii sau leacuri babesti. Folosim ser fiziologic si acum, dar am crescut si utilizam batistuta... e mult mai usor acum!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.