Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

In ce pozitie ar trebui sa stau daca vreau sa nasc mai repede?

Raspuns mamica: "Nu este o pozitie anume. Cea mai potrivita este cea in care va simtiti dumneavoastra cel mai bine. Cunosc persoane care au nascut din picioare, ca asa simteau durerile mai putin. Nu prea aveti cum sa grabiti venirea bebelusului pe lume. Va iesi cand este pregatit, iar dumneavoastra veti sti cand sa impingeti."

Raspuns mamica: "De regula nasti pe masa de nastere, asa e cel mai bine pentru medici ca sa poata sa vada ce se intampla acolo, cand iese capul copilului, cand trebuie sa impingi si cand sa nu impingi, si mai ales e bine pentru copil ... daca vrei insa sa nasti in picioare sau in apa e alegerea ta, numai sa fie de acord medicul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.