Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Au scris pe pereti copii vostri vreodata dragi mamici?

Raspuns mamica: "Nu ca e prea micuta! Sincer e tentata sa ia creioane, pixuri dar am mereu grija sa i le strang pana mai creste putin si o sa incepem sa coloram impreuna! Asta ar fi groaznic pentru mine daca s-ar intampla.... nu imi place sa dau mereu cu var in toata casa."

Raspuns mamica: "Nu mai am cuvinte sa descriu cat de pictati, desenati, plini de lipici si mazgaliti au fost peretii apartamentului. Dupa ce au terminat cu peretii dormitoarelor, a urmat peretii din bucatarie, de pe hol si chiar peretii din baie. Dar acum am scapat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.