Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cand devine copilul dependent de san? Ar trebui intarcat mai devreme?

Raspuns mamica: "Acum depinde si de copil, cu cat suge mai mult, ma refer pana la o varsta mai inaintata, 2, poate 3 ani, atunci iti va fi gru sa il intarci. Incearca cam de pe la 1 an sa ii introduci si lapte formula sa il obisnuiesti cu el si sigur atunci cand nu vei mai vrea sa ii dai san va accepta mai usor alt lapte."

Raspuns mamica: "Nu putem spune ca un copil este dependent de san. Hrana este o necesitate, nu o dependenta, mai ales in cazul celor mici. Intarcarea ar trebui sa fie, in general, dupa ce copilul a implinit 1 anisor, pentru a-si forma si dezvolta aniticorpii. Cu cat il alaptezi mai mult, cu atat copilul tau se va dezvolta mai bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.