Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

I-a fost cuiva dor sa mai alapteze copilul? Al meu este cam marisor :)

Raspuns mamica: "Stii cum este; cui nu ii este dor sa mai alapteze, sa isi mai tina copilul in brate aproape, dar nu. Prin cate am trecut cu intarcatul, nu mai vreau, abia am reusit sa o intarcam si asta se intampla la varsta de trei ani si jumatate, nu mai vreau. Abia am reusit, asa ca de data asta zic nu."

Raspuns mamica: "DA! Slava Domnului, l-am alaptat pe Catalin pana la 2 ani si eram gravida cu surioara lui. Pauza de alaptat a fost de vreo 6-7 luni, apoi a trecut Viviana la papat piept. Avem 5 luni si ne place la mami la piept. Nu vreau sa ma gandesc la clipa cand va renunta cea mica la san... mi-ar fi greu. E magic sa alaptezi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.