Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cand pot afla sexul copilului la ecograf?

Raspuns mamica: "Din punctul meu de vedere, ar fi bine sa nu va doriti sa aflati sexul copilului - sa-l lasati sa va faca o surpriza. Va fi surpriza vietii dumneavoastra. Mie personal mi s-a spus la ultimele 3 ecografii ca am un baietel, iar cand am nascut - baiatul mamei a iesit fetita tatei. Puteti afla, daca vreti neaparat, la ecografia de la 6 luni."

Raspuns mamica: "Din luna a 3 de sarcina poti sa incerci sa faci un ecograf, insa mai sigur in jurul varstei de 4 luni se vede mai clar, depinde si cat e de performant ecograful, eu am aflat la primul la 4 luni jumatate iar la al doilea si al treilea la 3 luni jumatate si 4."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.