Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum imi conving copilul sa adoarma? O sugestie?

Raspuns mamica: "Incearca sa ii spui sa va culcati si intre timp dumneavoastra o sa ii spuneti o poveste frumoasa sau o sa ii cititi ceva frumos. Eu una asa procedam ori de cate ori nu vroia sa se oreasca din jucat sau din uitatul la desene, daca ii spuneam ca ii citesc, imediat mergea sa se culce."

Raspuns mamica: "Incearca sa-i formezi un ritual de culcare. Anunta-l cu 5 min inainte ca este timpul pentru somn ca sa eviti refuzul cand va veni timpul pentru asta. Canta-i sau spune-i o poveste, mangaie-l si fa-i un masaj (asta il va relaxa) Stai langa el pana adoarme."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.