Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

La ce activitati pot sa-mi duc copilul avand in vedere ca locuim intr-un oras mic de pana la 6 000 locuitori?

Raspuns mamica: "Nu cred ca conteaza cat este de mic orasul pana la urma e oras nu e tara. La tara intr-adevar nu avem unde sa ne ducem copii dar la oras nu cred ca nu sunt locuri pentru asa ceva. La tara nici parcuri nu avem. Eu daca as locui la oras l-as duce la inot, la canto, la dansuri, in parcuri si et.c asta daca este mai mare si intelege. Dar daca este micut nu cred ca sunt asa multe locuri in afara de parcuri."

Raspuns mamica: "Depinde de facilitatile care ti le ofera orasul tau, si de ceea ce iti doresti tu pentru copilul tau... sau mai bine zis de ceea ce lui ii place sa faca... chiar daca e un orasel mic, nu cred sa lipseasca mijloacele de educatie si sport... adica nu cum este la tara, de exemplu... totusi poti alege din putinele optiuni, spre deosebire de noi la tara."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.