Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Este in regula daca cei doi copii ai mei, fetita si baiat, de 3 ani si de 1 an, sa doarma in aceeasi camera?

Raspuns mamica: "Pentru moment este in regula sa doarma impreuna, dar cand fetita mai creste putin pe la 6 -7 ani cand va merge la scoala ar trebui mutati din aceeasi camera. Daca erau fete sau baieti ii puteati lasa in aaceeasi camera, dar asa nu nu nu este indicat."

Raspuns mamica: "Depinde de cat de precoci sunt si cat de mult vrea baiatul sa exploreze diferentele intre el si sora lui. Cel mai tarziu la 6 ani varsta baiatului trebuie separati cu somnul. Trebuie sa aiva fiecare intimitatea lui chiar daca isi vor impartasi multe ca si frati."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.