Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Fetita mea de 12 ani are inaltimea de 1,65 m, este normal ?

Raspuns mamica: "Sigur ca este normal ca un copil la 12 ani sa aiba 1.65 m, insa depinde si de greutatea pe care o are. Perioada pubertatii este diferita de la individ la individ, asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme. Suportul genetic il oferiti voi, parintii, asa ca... fetita ta are toate sansele sa devina un top model !"

Raspuns mamica: "La 12 ani este normala inaltimea de 1,65,dar acum trebuie stiut ca exista copii care au mai mult in inaltime ,dar asta nu inseamna ca fetita dumneavoastra nu are o inaltime normala si sa va ingrijorati.Oricum pana la 18 ani tot sa creasca in inaltime."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.