Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Sunt insarcinata in 36 de saptamani. Pot sa cer o inducere la 38 de saptamani? Mi s-a spus ca fatul este mare si in pozitie inversa.

Raspuns mamica: "La 36 de saptamani stiu ca deja este o sarcina la termen. Iar daca este invers intors copilul stiu ca se impune facuta operatie de cezariana. Asa ca vorbeste si cu medicul care te monitorizeaza si el te va indruma mai bine. Nastere usoara si un copil sanatos sa ai!"

Raspuns mamica: "La 36 de saptamani copilul se va naste prematur deoarece nu este dezvoltat suficient, la 38 de saptamani atunci este in regula sa nasti deoarece este in termen. Eu tot la 38 de saptamani am nascut si a fost un copil dezvoltat normal si sanatos, dar la 36 nu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.