Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Credeti ca pot face un copil la 40 de ani? Sau este mult prea tarziu?

Raspuns mamica: "Sa va zic ca in Italia nu vezi vreo femeie sa aiba copil pana la varsta de 40-45 si chiar 50 de ani? Pai daca alea pot, puteti si dvs! Sa aveti analizele la zi, discutati cu dr ginecolog sa va explice riscurile daca sunt si ce sanse de reusita aveti avand in vedere analizele si controlul ginecologic. Eu va tin pumnii!"

Raspuns mamica: "De ce nu? Daca iti doresti, si esti sanatoasa cred ca nu vor fi probleme. Acum se pot depista din timp anomalii de dezvoltare la copil, si daca este vreo problema poti intrerupe sarcina. Eu una nu as astepta, intre copii mei este o diferenta foarte mare pentru ca mi-a luat mult sa ma hotarasc pentru al doilea copil, mi-a fost frica (dar frica pentru ca ma pricopsisem cu agorafobie de la prima sarcina), dar mi-am spus ca nu vreau sa imbatranesc cu regretul ca nu am facut si al doilea copil pe care mi-l doream foarte mult."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.