Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

De ce credeti ca unii adolescenti consuma droguri ?

Raspuns mamica: "Din cauza teribilismului specific varstei. De aceea educatia de acasa plus cea de la orele de dirigentie sunt foarte importante. Trebuie explicat inca de cand este mic, care sunt riscurile si cat de rau ne poate face un viciu, care mai tarziu v-a deveni dependenta. "

Raspuns mamica: "Uneori consuma pentru distractie, din curiozitate sau pur si simplu pentru a parea interesanti. Este un lucru grav pentru ca ajung dependenti si asta le poate distruge viata. Anturajul este o cauza foarte des intalnita. Din acel moment cu greu mai pot fi controlati."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.