Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

MAGGI, Knorr sau Delicat? Ce folositi pentru savoare?

Raspuns mamica: "Categoric Maggi, mi se pare cel mai bun condiment dintre toate, are si consistenta dar si aroma ideala. Delicatul mi s-a parut mult prea sarat pentru gustul nostru iar Knorr......... uneori mai luam, dar nu ne incanta papilele gustative precum Maggi.... Acum depinde si cat de mult iti place sa gatesti si cat de condimentat mancati...."

Raspuns mamica: "Nici Maggi, nici Knorr si nici Delikat! Mi se par atat de artificiale gusturile si atat de pline de sare, incat nu dau pe sare atatia bani! In afara de asta nu mai pun la socoteala conservantii si ca toata mancarea are acelasi gust! Am gasit de cumparat condimente pentru mancare din legume uscate, dar fara sare ."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.