Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Mami, lasi copilasul sa se joace pe telefonul tau? Al meu, cum il prinde, nu-l mai lasa din mana decat cu cearta :(

Raspuns mamica: "Nu prea sunt de acord ca micutul meu sa se joace cu telefonul sau tableta, dar uneori acest lucru este esential. In era moderna un copil daca plange sau este moftuos din diferite motive, imediat parintele ii da telefonul sau tableta sa se linisteasca."

Raspuns mamica: "Da... baiatul a sunat-o pe cea care trebuia sa ma moseasca pe la 1 noaptea, iar fata tot pe 1 noaptea a sunat la 112... si acum baiatul se joaca oe telefonul meu, de fapt, se uita cu surioara lui pe youtube. Mi-l da imediat fara sa il cert daca ii spun ca am nevoie de el."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.