Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata - pot sa mananc mozzarella?

Raspuns mamica: "De ce nu? Nu am auzit sa existe restrictie. Poti sa mananci de toate, cu precautie, daca ti-e pofta de mozzarella atunci mananca, eu am mancat de toate din ceea ce mi-a priit, pentru siguranta ta intreaba medicul daca iti este frica, insa eu nu cred ca are ceva daca mananci."

Raspuns mamica: "In timpul sarcinii, femeile insarcinate au voie sa manace orice, mai ales ca in sarcina mai apar poftele, care trebuiesc onorate, ca altfel se poate duce si la pierderea bebelui. Daca vrei sa manaci mozzarella o poti face fara restrictie, doar sa mananci cat iti trebuie, nu pentru doi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.