Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cat ar trebui sa bea un copil de 10 luni intr-o zi de 12 ore?

Raspuns mamica: "Sa bea ce? Lapte sau lichide in general? Daca te referi cat lapte ar trebui sa bea atunci iti spun cat doreste el, sunt copii care dupa ce incep diversificarea beau cate 250 de mililitri sau chiar mai putin, altii la fel, depinde de copil; ii poti da totusi dimineata si seara."

Raspuns mamica: "Cred ca te referi la cata apa sa bea un copil de 10 luni in 12 ore. In mod normal la copii mici ar fi sa bea o cantitate de 500 mililitri de apa in 12 ore pana la 24 de ore ca sa se hidrateze suficient, tinand cont a ei mai transpira si asa elimina apa din organism."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.