Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ma pot vopsi in timp ce alaptez? Daca da, ce fel de vopsea imi recomandati?

Raspuns mamica: "Da... de ce nu sa te vopsesti? Am auzit de la batrane ca daca te vopsesti in timp ce alaptezi se strica laptele si copilul nu mai bea. Am incercat acest lucru si nu sa intamplat asa ceva. Obisnuiesc sa ma vopsesc cu loncolor... dar si garnier e destul de buna. Este alegerea ta."

Raspuns mamica: "Sigur ca poti... cine a zis ca nu? Eu m-am vopsit de doua ori cand eram insarcinata ... prima data pe la 5 luni si a doua oara pe la 8 luni jumate! Eu am folosit garnier si nu am avut nici o problema ! Palette nu ti-as recomanda arde mai tare parul si are mult amoniac."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.