Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Toti parintii vitregi la apel! Faceti diferente intre copilul de sange si cel adoptat? Eu nu.

Raspuns mamica: "Oare cine ar putea face? Amandoi rad, amandoi plang, amandoi fac giumbuslucuri, te scot din sarite si te iubesc. Conteaza cine i-a dat viata, dar si mai mult conteaza pentru cine invata o poezie si pentru cine pregateste un desen de neinteles. E dificil la inceput, dar copiii sunt inocenti, sinceri, si iti ofera neconditionat ceva de nepretuit - dragostea."

Raspuns mamica: "Eu nu sunt mama vitrega insa daca ar fi sa mai am un copil vitreg nu cred ca m-ar lasa inima sa nu ma joc si cu el! Sunt fel si fel de parinti dar eu nu cred ca un copil e de vina ca parintii se despart sau mai stiu eu Domne fereste alte treburi. Copii fie ei si din centre de plasament au nevoie de dragoste cum avem si noi nevoie chiar daca suntem oameni mari!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.