Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Daca alaptez mai putin voi inceta sa mai am lapte?

Raspuns mamica: "Trebuie sa alaptezi cat mai des, daca nu mananca copilul atunci stoarce-te caci asa este, cu cat alaptezi mai putin productia scade, cu cat alaptezi mai des laptele vine din ce in ce mai mult, macar cate putin si tot e bine, eu zic sa pui copilul la san mai des."

Raspuns mamica: "Cu cat alaptezi mai putin cu atat vei avea o cantitate de lapte mai mica, iar cu timpul nu o vei mai avea deloc. Daca bebe nu a implinit un anisor si ai lapte, continua sa-l alaptezi - e spre binele lui. Va fi mai sanatos, iar anticorpii formati il vor feri de raceli sau alte boli."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.