Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce fetita mea se zbate in somn ?

Raspuns mamica: "Poate viseaza ceva nu-mi prea dau seama cum se zbate dar in general copii se manifesta in somn, daca au ceva vise neplacute, daca au fost mai agitati in ziua respectiva, daca sunt bolnaviori. Trebuie investigata cauza si intrebat un medic daca chiar ti se pare ceva ciudat."

Raspuns mamica: "De obicei copii care se zbat in somn inseamna ca viseaza ceva. Sa nu o trezesti, doar mangai-o si se va calma. A mea fetita tot asa facea cand era mica, ba chiar si acum o mai face cand viseaza si chiar vorbeste in somn. O sa treaca. Incearca sa stai langa ea si sa o mangai."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.