Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

In ce pozitie se afla bebelusul in pozitie inversa?

Raspuns mamica: "Adica te referi daca nu este in pozitia - cu capul in jos - cum trebuie sa fie cand nasti normal, e - cu capul in sus - nu? sau - nu este coborat, nu este intors, daca la asta te referi; la mine de exemplu erau coborati si cu capul in jos inca de pe la 37 de saptamani."

Raspuns mamica: "Bebele daca nu se intoarce ca sa aiba pozitia ptr angajare in nastere este pozitionat transversal. Eu, dupa ce a crescut asa l-am simtit, am crezut ca nu voi reusi sa ramana in burtica pana la final. Efectiv simteam cum imi lateste burta cand se intindea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.