Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Prin ce metoda este mai sanatos sa aduci un copil pe lume ?

Raspuns mamica: "Toata lumea spune ca cel mai sanatos mod sa aduci pe lume un bebelus ar trebui sa fie pe cale naturala. Dar acum depinde si de mama, de bolile de care sufera, de greutatea copilului, de faptul daca este sau nu intors. Sunt mai multi factori care influenteaza modul prin care ar trebui sa nasti."

Raspuns mamica: "Cea mai sanatoasa metoda este nasterea naturala. Daca poti naste natural (Daca nu sunt complicatii) atunci o poti face. Dupa cezariana, trebuie sa fii atenta cu operatia, sa nu faci efort si te vei reface mai greu pentru ca operatia se va vindeca mai greu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.