Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cu cine este mai bine sa doarma copilasul ... singur, cu parintii sau cu bunicii ?

Raspuns mamica: "Ca mama iti spun ca cel micut e mai bine sa doarma cu mami si cu tati.... fetita mea are 5 ani si inca doarme cu mami in pat. Dar este doar alegerea ta... daca vrei poti incerca sa lasi micutul sa doarma singur. Dar in caz de urgenta poate dormi si cu bunicii."

Raspuns mamica: "Eu cred ca singur! Din prima zi cand l-am adus acasa l-am pus in patut si asa doarme si acum cand are 1 an si o luna! Patutul e in aceeasi camera cu noi ca sa il pot ingriji si auzi noaptea cand e nevoie! Cand va mai creste voi vedea, probabil il vom lua o perioada cu noi in pat apoi va dormi in camera lui."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.