Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum faceti un copil sa nu se mai agate atat de tot ce intalneste ?

Raspuns mamica: "Asa sunt copiii, vor sa exploreze tot si sunt imprevizibili, ai mei pun zeci de intrebari despre orice dar sunt si la varsta in care sunt curiosi, totusi daca are pana intr-un an nu inteleg de ce se agata, la varsta asta ei abia incep sa mearga, sunt micuti si trebuie sa-i inveti."

Raspuns mamica: "Acum vad ca are copilul sub un an, si acum este perioada in care ei exploareaza tot ceea ce vad. Trage de toate lucrurile intalnite, descopera lucruri noi pe care le vede pentru prima oara si este normal sa traga si sa se agate de lucrurile din casa. Este cea mai grea perioada pentru o mamica trebuie sa fie tot timpul cu ochii pe el."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.