Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ce parere aveti despre vaccinul Prevenar?

Raspuns mamica: "Prevenar este cred singurul vaccin pneumoccocic, daca nu ma insel. El se adreseaza copiilor mici si sugarilor care lupta cu impotriva bolilor pneumoccocice invazive (meningita, bactoriemia, otita medie, pneumonia). Din ce am cidit despre el pare un vaccin buna. Eu am decis sa fac copilului doar vaccinurile obligatorii."

Raspuns mamica: "Sa stii ca este destul de eficient... L-am facut baieteluli meu in urma cu 4 ani si de atunci nu prea a mai racit... in afara de un nasuc infundat... sau cate o viroza usoara. Este cam scump... dar pentru sanatatea copilului se merita... deci ti-l recomand."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.