Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Este bine sa ai un singur copil sau este mai bine sa ai doi?

Raspuns mamica: "Depinde. Eu am un singur copil si nu imi mai doresc inca unul - deci din punctul meu de vedere - in ziua de azi e bine sa ai un singur copil pentru a-i putea oferi tot ceea ce are nevoie. La mine acum si diferenta de varsta ar fi prea mare intre ei si consider ca fetita va suferi in momentul in care ar mai veni un membru un familie."

Raspuns mamica: "Eu una am o singura fetita si nu mai vreau alt copil, chiar daca sotul meu isi mai doreste. Si eu am fost singura la parinti si nu pot spune ca mi-a fost greu, nu ca am avut prieteni si pe verisoara mea. Acum multi spun ca mai bine doi sa nu fie singur."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.