Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici... din cand in cand mai iesiti cu fetele in oras?

Raspuns mamica: "Rar, dar da, iesim in oras. Ideea e ca ne sincronizam cam greu, asta e si motivul pentru care ne intalnim rar. Cand se intampla sa fiu eu mai libera si sa am cu cine sa las copilul, nu poate cealalta si tot asa. Este si o problema cu timpul liber pentru ca mereu apare cate ceva in ultimul moment. Insa este foarte bine daca o mamica, din cand in cand, se intalneste cu prietenele ca sa se mai relaxeze si sa mai vorbeasca de una, de alta, ca intre fete."

Raspuns mamica: "As vrea eu! Abia am timp sa fumez o tigara uneori, si aia in timp ce mai strang masa sau spal vasele. De iesit cu fetele, doar cu fetele nu am mai iesit mai bine de 3 ani si. Si tare mi-e dor uneori sa oes cu cea mai buna prietena la o bere si o barfulita..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.