Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum pot s-o fac pe fata mea sa doarma in patutul ei? Ne trezim noaptea cu ea in patul nostru.

Raspuns mamica: "Daca pana la o varsta mai inaintata a dormit doar la voi in pat este normal sa se simta mai bine si confortabil si mai ales in siguranta cu voi. Incearca sa dormi cateva zile cu ea in camera si mai ales sa ii lasi o perioada lunmia, lampa de veghe aprinsa si vezi cum se comporta."

Raspuns mamica: "Daca i-ai permis sa vina la voi in pat, sigur o va mai face. Dar poate ii e frica de ceva si e nesigura. Intreab-o de ce prefera sa vina la voi. Amenajeaza-i locul unde doarme dupa placul ei, cumpara-i lenjerii cu personajele preferate, o lampa de veghe..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.