Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Mi-am reversat sterilizarea si tot nu pot sa raman insarcinata.

Raspuns mamica: "Depinde de cat timp ai reversat-o si cat timp a fost activa. Se poate sa ramai insarcinata din prima luna sau sa dureze chiar ani pana cand corpul tau va fi pregatit pentru o sarcina. Mergi la un medic ginecolog pentru un control ca e posibil sa iti trebuiasca tratament."

Raspuns mamica: "Probabil ca este nevoie de timp pentru ca organismul unei femei sa-si "aminteasca" ca poate da nastere unui copil. In general, sterilizarea se face daca esti sigura ca nu mai vrei un bebe. Cred ca un medic iti poate spune ce trebuie sa faci. Sau poate ca fiecare lucru vine la timpul lui. Mai ai un pic de rabdare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.