Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Va ajutati copiii la efctuarea temelor pentru acasa?

Raspuns mamica: "Daaa. Cred ca este foarte important ca unul dintre parinti sa isi ajute copilul la teme mai ales in primii 2 ani de scoala. Iti trebuie foarte multa rabdare tie ca parinte pentru ca se stie orice inceput este mai greu dar dupa ce isi formeaza un program o sa faca cu placere."

Raspuns mamica: "Da, copii trebuiesc ajutati la teme sau macar verificati la final. Noi nu suntem inca la scoala, deabia la gradinita, dar eu una sigura o voi ajuta pe fetita mea la teme. Mi-as dori foarte mult sa invete bine, sa fie premianta pentru ca este foarte isteata!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.