Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Carne de pui, vita su peste? Ce ar fi recomandat pentru un flacau de un anisor?

Raspuns mamica: "De toate, atata timp cat nu le prajesti, nu le combini si-i pregatesti portii potrivite pentru varsta lui - 50-70 de grame sunt de-ajuns. Foloseste doar carnita alba de la peste, este mai usoara. La pui, fara pile si fara untura; incearca sa folosesti pui crescut in gospodarie, este mai consistent si nu contine adaosuri. Carnea de vita cumpara-o de la un comerciant autorizat, de preferat ar fi sa verifici si analizele carnii. Eu le faceam portioare ca pentru o masa si le puneam in pungute mici la congelator. Poti sa incerci si piept de curcan sau muschiul de pe spate de la iepure."

Raspuns mamica: "Pentru flacaul tau sunt recomandate toate cele 3 variante. Insa atentie de unde procuri carnea de pui si pestele. Evita sa ii dai carne de pui umflata cu chimicale (pui crescuti cu concentrat) si peste din crescatorii - unde este hranit tot cu concentrat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.