Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Daca ziua de nastere a copilului cade in timpul saptamanii, o mai serbati si la gardinita sau doar acasa?

Raspuns mamica: "Daca iti permiti si vrei o poti serba si la gradinita, daca nu doar acasa ! Copii ar fi incantati sa fie serviti cu tort si suc, dar acum depinde de bugetul fiecaruia ! Sau ca sa iesi mai ieftin poti face prajiturele acasa, daca te pricepi... sunt mai gustoase si mai sanatoase!"

Raspuns mamica: "E da si asa la gradinita nu iti trebuie cine stie ce, nu e asa mare cheltuiala. Iti trebuie prajituri sau bombonele, 2 sticle de suc maxim si o cutie de bomboane fondante pentru educatoare. Nu e mare lucru si acolo e o mica distractie si fericire pentru micut de ziua lui. Deci si la gradi si acasa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.