Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce credeti despre sutien? Este bine sa il folosim sau nu?

Raspuns mamica: "Eu sunt fan sutien daca pot sa zic asa.. .adica il am pe mine icam tot timpul... numai cand dorm nu ! Am sanii mai mari si mi se pare ca nu se aseaza nimic bine pe mine fara sutien! Plus ca urasc sa mi se vada sfarcurile prin bluza... mi se pare vulgar desi e la moda acum acest lucru."

Raspuns mamica: "Am citit undeva ca daca porti sutien, sanii se lasa. Ceea ce este si adevarat ... Persoanele care poarta sutien tot timpul au sanii mai lasati decat persoanele care nu poarta sau poarta doar ocazional. Eu personal port sutien in toata ziua, este indispensabil pentru mine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.