Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum pot sa-mi incurajez baiatul de 8 luni sa prinda sanul?

Raspuns mamica: "Cam mare, pana acum cum a supt daca nu a reusit sa prinda sanul corespunzator. Incearca sa te mulgi putin asa va simti gustul laptelui si ii va fi mai usor sa il prinda. Poti sa il inveti tu treptat si cu rabdare cum sa poata prinde sanul, deoarece altfel nu iti va mai suge sau iti va face rani."

Raspuns mamica: "Cu multa rabdare, in primul rand cand alaptezi copilul nu trebuie sa te enervezi daca nu poate prinde mamelonul sau sa renunti mii bagi mamlenul in gura si te storci cateva picaturi ca sa simta gustul, dar la 8 luni e deja marisor ar fi trebuit sa il inveti pana acum."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.