Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Unde duceti copilul la gradinita particulara sau de stat ?

Raspuns mamica: "Eu una as prefera sa imi duc fetita la o gradinita particulara si ma refer la faptul ca este mult mai confortabila si mai dotata decat cele de stat.La particular este caldura peste tot si ,la baie ,in schimb la cele de stat multe fiind in cadrul scolilor au cald doar in camera de somn si de joaca ,la baie este foarte frig si asa racesc mult mairepede."

Raspuns mamica: "Ai mei sunt la gradinita de stat, la particulara nu i-am dus niciodata si nu stiu cum este insa i-am inscris la un after school si pot spune ca sunt foarte multumita. Important este sa aiba si un educator bun care sa ii invete conteaza sa ii si placa copilului, deci unde se simte copilul bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.