Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Pe frunzele iasomiei de gradina au aparut ceva insecte mici negre! Cum sa scap de ele?

Raspuns mamica: "Eu nu am iasomie dar uite cum poti proceda, sau cel putin eu asa procedez. In primul rand protejeaza pamantul cu nisip de granulatie mare ca sa nu se mai inmulteasca si apoi ucide musculitele cu otet si sapun lichid sau cu insecticid special care se gaseste usor."

Raspuns mamica: "Stropestele cu putina apa... sau pune intr-un pulverizator de al solutia de spalat geamuri... e mai simplu si nu uzi prea tare frunzele. Incearca la un magazin specializat... am vazut ca au aparut solutii speciale... eu am cumparat ptr gazele care apar pe rosii si a functionat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.