Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cat de cocheta ar trebui sa fie o gravida la un eveniment?

Raspuns mamica: "La fel de cocheta ca si celelalte femei prezente acolo si care nu sunt gravide. Se gasesc rochii frumoase si elegante pentru asemea evenimente, rochii care te fac sa te simti foarte eleganta si frumoasa. Eu nu am avut ocazia sa particip la evenimente cand eram gravida, dar mi-ar fi placut mult sa ma afisez cu burtica."

Raspuns mamica: "Orice femeie, insarcinata sau nu , trebuie sa fie cocheta. Daca va uitati in oglinda si va place ce vedeti (faceti abstractie de burtica) totul este in ordine. Exagerarile in machiaj nu-si au locul, nici rostul, pentru ca, oricum, straluciti. Increderea in sine este cea care va va aseza in centrul atentiei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.