Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De cate ori spalati copilul pe saptamana daca are 6 luni ?

Raspuns mamica: "Iarna il spal de doua ori pe cap si in fiecare seara peste tot. Vara o spal in fiecare zi deoarece transpira foarte tare la cap si ii miroase parul a acru. Si nu am tinut cont de varsta... acesta a fost ritmul nostru de baita, si asa a ramas si acum. Doar daca e racita sar peste cate o baita."

Raspuns mamica: "Eu la 6 luni ii spalam cam o data la 2 zile vara, primavara si toamna si o data la 4-5 zile iarna cand era frig. La fetita insa o spalam zilnic la chiubeta in zona genitala si la fundulet penteu ca a avut o iritatie de la scutec. Acum, la baietel la 3 ani, face baita zilnic pentru ca ii place mult."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.