Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Baiatul meu de 37 de luni nu vrea sa foloseasca olita. Ajutor!

Raspuns mamica: "Avand in vedere ca a trecut de 3 anisori - ar cam fi cazul sa invete sa foloseasca olita sau vasul de toaleta. Incercati sa-i explicati ca de acum e baiat mare, ca nu e frumos sa faca pe el sau in pampers si ca ati fi tare bucuroasa daca ar incepe sa-si faca nevoiele la olita."

Raspuns mamica: "Daca are deja trei ani este cam mare, dar daca acum ii invatati incercati sa il puneti pe olita zilnic si mai ales sa perseverati. Puneti-l pe olita chiar daca nu vrea si nu face nimic, chiar sa il puneti si imbracat cat timp se joaca si o sa se obisnuiasca el pana la urma."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.