Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Este bine sa inlocuim masa de noapte cu ceai ?

Raspuns mamica: "Eu am procedat asa in jurul varstei de 6 luni. NU ii dadeam o sticla de ceai, doar cativa mililitri, dupa care adormea din nou. Altadata ii dadeam doar cateva guri de apa. Astfel l-am dezvatat de mesele din timpul noptii. Inlocuirea laptelui cu ceai in timpul noptii va poate ajuta sa-l dezvatati de masa de noapte, care trebuie scoasa de la o anumita varsta."

Raspuns mamica: "Da, este destul de indicat deoarece asa il dezobisnuiesti pe cel mic sa mai suga sau sa mai ceara biberonul noapte si iti va fii mai usor sa il intarci pe viitor si cu siguranta va dormi si mult mai bine. Si eu i-am dat ceai la masa de noapte si nu se mai trezea asa des."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.