Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Care este cea mai buna geanta pentru schimbat de cumparat?

Raspuns mamica: "Eu am prins la promotie - pachetul de pampers cu geanta pentru copil gratuita. De la firma Pampers. Nu stiu daca mai au promotii de genul acesta, dar se gasesc de cumparat si separat. Am fost foarte multumita, nu s-a uzat foarte tare, cu toate ca era alba si necesita spalare la 2-3 zile."

Raspuns mamica: "De la pampers am vazut si eu si de la nivea este pe roz sau albastru, sunt multe feluri de genti pentru bebelusi, cele care imi plac mie sunt cele de la chicco, sunt incapatoare si au si termoizolante parca, compartimente pentru scutece, sticlute etc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.