Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Fiica mea de 6 saptamani mananca 140 g de lapte, dar dupa 2 ore vrea sa manance din nou. Ar trebui sa-i schimb laptele pentru bebelusi cu cel cu necesitati mai mari?

Raspuns mamica: "E normal ca un bebelus de 6 saptamani sa manance din doua in doua ore. Dupa ce va implini 12 saptamani - ii puteti da laptic din trei in trei ore, iar dupa 16-18 saptamani - puteti incepe diversificarea avand in vedere ca nu papa la san, ci din biberon."

Raspuns mamica: "Fiica ta mananca foarte bine la sase saptamani, a mea manca la 9 luni 140 de mililitri de lapte o data, nu trebuie sa il schimbi, daca o alaptezi ii poti da cand vrea ea, daca mananca formula poti sa o mai lasi putin, sa manance la 3 ore de exemplu ca mananca suficient 140 o data."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.